ACTIVITAT PREMSA



     En aquest apartat podem trobar l'activitat "El poder de la imatge i la manipulació dels mitjans de comunicació". Aquesta activitat consisteix en la recreació d'una portada d'un diari amb una ideologia que estigués a favor o en contra de la sentència del procès (amb o sense un pensament independentista) o amb un punt de vista intermig. Per tal de fer això, tota la classe va escenificar una manifestació on alguns alumnes actuavem com manifestants i, uns altres, com antidisturbis.

     En el cas del meu grup (format per Ekaterina Kuriachaia, Helena Saez, Pol Travé, Xavi Aguirre, Laura Soriano, Desiree Cabanillas, Adela Lafuente, Andrea Lajara i Ariadna Hernández), hem recreat la portada d'un diari amb una ideologia en contra de la sentència i independentista.

 
     Dita portada és la següent:






     En la imatge podem observar la representació d'una manifestació en la qual els "antidisturbis" estan colpejant als manifestants i dos texts que parlen de la brutalitat policial, amb l'intenció de recolzar l'opinió de les persones en contra de la sentència, la qual diu que la policia exerceix una violència innecessària contra el poble.


     En aquesta activitat també havíem d'incloure tres notícies relacionades amb la situació que està patint Catalunya. Les notícies són les següents:

 

Per veure l'article complet cliqueu aquí.



Per veure l'article complet cliqueu aquí.



Per veure l'article complet cliqueu aquí


     Per què podem dir que segueixen la mateixa ideologia que la portada? Aquestes notícies, resumidament, donen un punt de vista a favor dels manifestants i donen suport a les accions d'aquests. 

















Comentaris